20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Megvalósult projektek

Lics Balázs

LEADER pályázatot nyert Lics Balázs.

Helyi fejlesztések támogatása (VP6-19.2.1.-93-6-22)

Projekt címe: Lics Pincészet- gazdaság és szolgáltatások minőségi fejlesztése

A projekt rövid ismertetése: A fejlesztés eredményeképpen létrejött projekt keretein belül a meglévő szolgáltatás minőség fejlesztése jött létre. Az 1700-as években épült dézsmapince és a pincét körülvevő panorámás terasz jó adottságú ingatlan, egyedi helyszín. A fejlesztésekkel egy olyan helyszínt alakítottunk ki -  kivételes természeti környezetben, minőségi szolgáltatásokkal, -ahol minőségi helyben készült terméket (bor), értékesítünk.

A rendezvény termeink egyedi rendezvények kiszolgálására készültek és nem folyamatosan üzemelnek. Rendezvényeken  az előre elkészült ételeket folyamatosan melegen tudjuk tartani (kombi sütő, pároló) és hűtve tudjuk tartani a megvásárolt hűtő  segítségével.  A tányérok, poharak folyamatos mosását az ipari mosogató géppel biztosítjuk. Az italhűtővel a nyári kánikulában is hideg, frissítő italokat tudunk vendégeink számára biztosítani. A háromszemélyes kanapék a vendégekfogadásánál, elhelyezésénél jelent minőségi szolgáltatás fejlesztést. A beszerzendő fűkaszák, fűnyíró és a fűnyíró traktor a meglévő épületek környezetének fenntartását biztosítják. A hősugárzók hűvös időben biztosítják, hogy a külső tereket kényelmesebbé tudjuk tenni vendégeink számára. A technológia fejlesztések – labor felszerelés beszerzése- boraink minőségének monitorozását teszik lehetővé. A termesztéstechnológiai fejlesztés keretében beszerzett mulcsozó soraljművelő környezettudatos, vegyszermentes szőlőművelést tett lehetővé.  

A kötelező nyilvánosság biztosítása a vállaltaknak megfelelően, projekt táblával és honlapon történő beszámolóval, megtörtént.

 

Vissza