20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Megvalósult projektek

M. Tóth Márton

LEADER pályázatot nyert M. Tóth Márton.

Velencei-tó értékei (VP6-19.2.1.-93-5-21)

Projekt címe: Rozália vendégház szolgáltatás fejlesztése

A projekt rövid ismertetése: A beszámoló keretében a projekt műszaki-szakmai előrehaladása, eredményessége, valamint hatékonysága kerül bemutatásra.

A projekt megvalósítása során a tervezettnek megfelelően beszerzésre és beépítésre került egy darab – egyedi árajánlat alapján készült – 8 fő egyszeri befogadásra képes szauna, valamint 1 darab dézsafürdő. Beszerzésre került a Rozália Vendégház vendégei részére 6 darab kerékpárból (2-2-2 férfi, női és gyermek) álló flotta. Továbbá a vendégház kert részének folyamatos ápolása segítésére 1 darab fűnyíró traktor. A projekt 2022. évben került megvalósításra, amely során a szauna és a dézsafürdő beépítésére a saját forrásból átalakított melléképületben került sor, s valamennyi beszerzésre tervezett árajánlatos tétel megvásárlásra került. Így a terveknek megfelelően beszerzésre került 2 db férfi kerékpár, 2 db női kerékpár és 2 db gyermek kerékpár, beszerzésre került, a vendégek rekreációs tevékenységét segítő dézsafürdő és a vendégház zöldfelületének karbantartását segítő fűnyírótraktor is.

A projekt teljes összege 10 050 411 Ft, a LEADER pályázaton elnyert projekt támogatás összege: 6 030 245 Ft.

A projekt megvalósítása nagyban hozzájárul a Rozália Vendégház vendég körének tartalmas pihenéséhez, szórakoztatóbb időtöltéshez és a környék megismeréséhez. A projekt megvalósításával a jövőben lehetőségem lesz bővíteni a Pázmánd településén élők rekreációs szolgáltatásait, a pihenésre vágyók körében a kialakított szauna és dézsafürdő igénybevételével, akár a korábban inaktív téli hónapokban is. A pályázatban vállalt együttműködések jelenleg is hatékonyan folynak a Rozália Vendégház és együttműködő partnerei között. A pályázatban vállalt nyilvánosság megtörtént azzal, hogy a Velencei-tó Térségfejlesztő Egyesület honlapján, a nyertes pályázatomról szakmai összefoglalóm megjelent.

 

Pázmánd, 2023.02. 25.                                                               M. Tóth Márton

                                                                                       Rozália Vendégház Pázmánd

Vissza