20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Megvalósult projektek

PRO-HOLZ KFT.

LEADER pályázatot nyert a PRO-HOLZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Minőségi, innovatív szolgáltatás fejlesztés, vállalkozás élénkítés  (VP6-19.2.1.-93-1-17)

A projekt címe: A PRO-HOLZ KFT. ESZKÖZFEJLESZTÉSE 

A projekt rövid ismertetése:

A Pro-Holz Kft. bel- és kültéri bútorok gyártásával, épületasztalos munkákkal (nyílászáró, lépcső) foglalkozik. A nyertes pályázat eredményeképp beszerzésre és beüzemelésre került a HOMAG él záró gép. Ezzel a vállalkozás számára a bútorkészítéshez szükséges, leszabott bútorlapok él zárása saját műhelyben megvalósulhat. A termékeinkhez használt bútorlapot a helyszínen gyorsabban, olcsóbban tudjuk lezárni.

A tó körüli kisebb asztalos és összeszerelő műhelyek pillanatnyilag 20-40 km távolságra járnak bútorlapot vágatni. Ezt az igényüket a beruházással a legmagasabb minőségben, piacképes áron tudjuk kielégíteni. Az eszköz beszerzésével a vállalkozásunk piaci pozíció megerősödik és a környékbeli vállalkozások munkáját is gyorsítani tudjuk, nem kell budapesti, székesfehérvári lap szabászatokba járniuk.

A HOMAG él záró gép beszerzése és beüzemelése kapcsán egy mérföldkő került betervezésre. A Pro-Holz Kft. a támogatói okirat kézhezvételét követően felvette a kapcsolatot A támogatási kérelemben szereplő elfogadott árajánlatot adó gyártó céggel. A HOMAG él záró gép beszerzésre az LIGNOMAT KFT. került megbízásra. 2019.08.13-án adás-vételi szerződést kötöttünk az eszköz beszerzésére. Az él záró gép 2019.10.28-án szállításra, próba üzem és 2019.11.28-án üzembe helyezésre került. 

/images/uploaded//File/nyerteseknek/szakmai_beszamolo.pdf

/images/uploaded//File/nyerteseknek/szakmai_beszamolo.docx

 

 

Vissza