20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Helyi termék, helyi szolgáltatás, helyi érték

Verebi olaj

A Verebi olajakat hol máshol is készíthetnénk, mint a Fejér megye szívében, a Velencei tó közelében elterülő Vereb községben. Ez a kis település rendkívül komoly mezőgazdasági múltra tekint vissza, az itt élők évszázadok óta művelik termőföldjeiket. Köszönhető ez annak, hogy Vereb kiváló földrajzi adottságok rendelkezik, számtalan zöldség, gyümölcs és gabonaféle terem a kiváló minőségben ezen a környéken.

Így aztán nem volt nehéz dolgunk, amikor eldöntöttük hidegen préselt olajos magvakat fogunk készíteni. Az olajkészítés fortélyait kezdetben az „eltitkolt csodaszer”, a szőlőmag feldolgozásával szereztük meg, azonban az itt élők ösztökélésre folyamatosan bővítettük palettánkat, hamarosan már a préselést is mi magunk végezhettük, ami lehetővé tette, hogy bővítsük termékpalettánkat előbb napraforgóval, dióval, mákkal, de ma már tök és máriatövis magból is készítünk olajakat illetve őrleményeket.

Annak érdekében, hogy biztosak legyünk benne, hogy csak a legkiválóbb minőségű olajok kerüljenek az Önök asztalára, az olajok készítésének teljes folyamatát mi magunk felügyeljük, egészen a magok ültetésétől, a betakarításon majd a szárításon és a gondos tisztításon át a préselésig majd a palackozásig.

Valamennyi Verebi hidegen préselt olaj 100 százalékban az adott magból készül, az olaj előállításához nem használunk fel semmilyen adalékanyagot, a hidegen préselésen kívül pedig nem esnek át semmilyen kiegészítő kezelésen. A gyártási folyamatunk egyik különlegessége hogy az olajak előállítása során nem keletkezik hulladék, hiszen a 100 százalékban természetes összetevőnek köszönhetően számtalan módon hasznosítható préselés közben keletkező „melléktermék”.

Mindezt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat Verebre és felkeresi műhelyünket, ahol saját szemmel győződhet meg arról, milyen úton kerülnek a palackokba a finom és rendkívül kedvező élettani hatásokkal bíró Verebi hidegen préselt olajak.

Várjuk szeretettel!

http://www.verebi.com/

Verebi Olaj
2477 Vereb, Szabadság tér 28
tel.: 20-2700-451

Hétfő—Péntek: 09:00–17:00
Szombat : 09:00–12:00

  

  

Vissza