20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Helyi termék, helyi szolgáltatás, helyi érték

Agárdi Pálinkafőzde

Az Agárdi Pálinkafőzde Agárdon a Sreiner-tanyán található, közvetlenül a gyümölcsöskertek és az Agárdi Termálfürdő szomszédságában.
A Pálinkafőzde 2002-ben épült zöldmezős beruházásként, majd később Látogatócentrumunk is megnyitotta kapuit, ahol palackos pálinkáink teljes választékával, kóstolóprogramokkal, kiváló étteremmel várjuk a látogatókat, és helyszínt biztosítunk rendezvényeknek, konferenciáknak.
A helyszín kiválasztásában döntő szerepet játszott, hogy a főzdét körülölelő gyümölcsösök szinte korlátlan forrását biztosítják a csúcsminőségű pálinka előállításához szükséges első osztályú gyümölcsöknek. Agárd földrajzi elhelyezkedése az alapanyagok beszállításán túl termékeinknek a fogyasztókhoz történő eljuttatását, illetve látogatóink fogadását is nagymértékben megkönnyíti.
Az Agárdi gyümölcspálinkák a kizárólag a magyar gyümölcsre jellemző egyedi ízvilág jegyeit hordozzák. Gazdag, friss aromáikkal, tiszta, gyümölcsös ízeikkel párlataink – a fogyasztók és a szakma egybehangzó véleménye szerint is - a hazai gasztronómiában évtizedek óta létező űr betöltéséhez járulnak hozzá. A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a kézzel palackozott és címkézett, korlátozott mennyiségben készülő Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást a termelési mutatók kedvéért.

http://www.agardi.hu/main.php

 

Vissza