20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Leader 2014-2020

Szakmai látogatáson jártak az örmények a Velencei-tó térségében

ÖRMÉNY DELEGÁCIÓ

2022.06.23-án meglátogatta térségünket egy Örmény vidékfejlesztési delegáció az UNDP szervezésében. Első körben minisztériumi munkatársak érkezetek, 30-án pedig a munkaszervezetek vezetői, kollégái látogatnak meg minket. A programok mindkét nap azonosak, melynek célja a térségben megvalósult LEADER gazdaságfejlesztő projektek bemutatása, egyesületi tagoknál való látogatás.

A Kápolnásnyéki Kastélyban tartott az egyesület egy prezentációt, majd egy rövid kávészünet után körbe vezettük Őket a Kastélyban, annak parkjában és az alkalmanként rendezvények alkalmából megnyitott konyhában. Innen átsétáltunk a Belatiny Sörmanufaktúrába, bepillanthattak a sörkészítés folyamatába, melynek végén kostólót is kaptak. Utunk ezután Pázmándon a Bálint Boráriumban folytatódott. Nagyszerű ebédben volt részünk, majd végig jártuk a borárium LEADER fejlesztéseit Bálint György vezetésével. Innen Pákozdra utaztunk a Capital Lovardába, ahol megnézhettünk egy esküvőre berendezett lovardát és a szálláshelyfejlesztést. Egy-két bátor jelentkező a lovaglási lehetőséget is igénybe vehette. Levezetésképpen pedig, a Szúnyogszigetről indulva a Nadap hajóval egy órás hajokázásban volt részünk Agárdig. Mindenkinek szívből ajánljuk.

Köszönjük mindenkinek a szívélyes fogadtatást és közreműködést! 

https://www.feol.hu/helyi-kozelet/2022/06/szakmai-latogatason-jartak-az-ormenyek-a-velencei-to-tersegeben-kepgaleriaval?fbclid=IwAR3Loi-sQ0JsocNTbU96LKZnz10-9m9UDl0P-xlItfqtik4Bkjuc_CiHZq4

Vissza