20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Megvalósult projektek

Pázmánd Község Önkormányzata

LEADER pályázatot nyert Pázmánd Község Önkormányzata.

Értékmentés a vidéki életminőség fejlesztése (VP6-19.2.1.-93-3-17)

A projekt címe: Fittness higiéniai helyiségek felújítása 

A projekt rövid ismertetése: 

Pázmánd Község Önkormányzatát Támogató a VP6-19.2.1-93-3-17 kódszámú pályázati felhívás keretében, a 1984745620 azonosító számú, Fittness higiéniai helyiségek felújítása pályázat keretében 85% támogatási intenzitás mellett 4.148.020 Ft támogatásban részesítette.

A projekt keretében Pázmánd település belterületén, a 342. helyrajzi számon elhelyezkedő sportpályán lévő épület külső- és belső felújítására került sor. A helyi sportegyesületekkel együttműködve a meglévő épületen sikerült megvalósítani a nyílászárók cseréjét, a vakolat felújítását, a bádogozást és csatorna cseréjét, valamint a vizesblokkok felújítását.

Az újítás, összhangban az Emberi erőforrások Minisztériuma által megfogalmazott „Egészségesebb Magyarország 2020” és a LEADER HACS sport- és fittness együttműködési stratégiáival, hozzájárul az aktív- és szelíd sport rekreációs tevékenységek fellendítéséhez és bővítéséhez úgy, mint a régióban fellelhető sport nemek számának bővítéséhez, a felnőtt és utánpótlás csapatok felkészüléséhez, a hazai és nemzetközi sportkapcsolatok elérhetőségének javításához és a sport turizmus elterjedéséhez való támogatásával.

Pázmánd, 2021. szeptember 27.

Vissza