20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Megvalósult projektek

Bál-Na Produkció Kft.

LEADER pályázatot nyert a Bál-Na Produkció Kft.

Minőségi, innovatív szolgáltatás fejlesztés, vállalkozás élénkítés (VP6-19.2.1.-93-1-17)

Projekt címe: Borárium továbbfejlesztése

A projekt rövid ismertetése:

A Borárium nyitásakor tervezett és akkor megvalósított melegkonyhás kapacitás az idő előre haladtával megnövekedett számú rendezvényeknek, esküvőknek köszönhetően, nem egyszer már a teljesítőképesség határát is túllépte, ezzel mintegy veszélyeztetve a tudatosan felépített és eddig elért eredményeket. 

A fejlesztésnek köszönhetően a korábbi gyártói és kiszolgálói kapacitásunkat már az első szezonban is  – kézzel fogható mértékben – növelni tudtuk. Egy időben immáron két helyszínen (Borárium és Grill terasz) is tudtunk zökkenőmentesen vendégeket és csoportokat fogadni a másik fél zavarása nélkül. A technológiai korszerűsítés eredményeként tovább tudtuk emelni az elkészített ételeink minőségét, amit számos vendég visszajelzés támasztott már alá, továbbá a hűtő és tároló berendezések, eszközök beszerzése okán a konyhai személyzet munkavégzési illetve a higiéniai feltételek sokat fejlődtek. A működésünk védjegyévé vált saját készítésű kézműves termékek palettája tovább tudott bővülni az eszközpark fejlesztése miatt. A készletnyilvántartó programnak köszönhetően az alapanyag beszerzés és annak optimális felhasználása sokat javult. 

1. sz. célkitűzés:

Modell értékű turizmus fejlesztés, innovatív turisztikai szolgáltatásokkal: fenntartható rekreációs, sport, és egészség turizmus megvalósításával

Kapcsolódó HVS intézkedés:

Helyi gazdaságfejlesztés vállalkozások megerősítésért, fennmaradásáért, és megújulásáért

A beruházás összhangban van a HVS-ben megfogalmazott jövőképpel, miszerint

„VELENCEI-TÓ A TERMÉSZETES EGÉSZSÉG” modell értékű turizmus fejlesztés a testi – lelki – környezeti harmónia megteremtése, a fenntartható, sport, rekreáció és egészségturizmus turisztikai modellje minta centruma. A Velencei-tó térsége a természeti és az emberek által alkotott értékek megőrzését, az emberek sokoldalú kikapcsolódása és rekreációja érdekében való szolgálatba állítását kívánja biztosítani magas színvonalon a térség lakóinak, vállalkozásainak érdekeit szem előtt tartva.

Bálint György

Bál-Na Produkció Kft.

Vissza