20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Megvalósult projektek

SZAKI ELEKTRO Kft.

LEADER pályázatot nyert a SZAKI ELEKTRO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Minőségi, innovatív szolgáltatás fejlesztés, vállalkozás élénkítés  (VP6-19.2.1.-93-1-17)

A projekt címe: Gépberuházás a minőségi szolgáltatás érdekében

A projekt rövid ismertetése:

Cégünk a Haulotte Compact 8 Elektromos önjáró ollós emelőgép beszerzésére pályázott. Nagy örömünkre szolgált, hogy nyertes lett pályázatunk és a támogatói okirat kézhezvételét követően igyekeztünk a lehető legrövidebb időn belül megvalósítani a gépbeszerzést. Ennek eredményeképpen már 2019. 06. 03-án elküldtük megrendelőlapunkat az eszköz beszerzésére, aminek kapcsán 2019. 07. 04-én realizálódott a projekt. Ezzel az eszközbeszerzéssel az általunk elvégzendő jövőbeli munkák költséghatékonysága és gyorsabbá tétele fog megvalósulni. Nagyban meg fogja könnyíteni
az elvégzendő munkákat, ezáltal várhatóan cégünk hatékonysága jobb lesz. Ennek a pályázatnak a segítségével egy jól használható, többféle munka elvégzését lehetővé tevő eszközt sikerült beszereznünk, amely hosszú távon segítségünkre lesz a munkáink elvégzése során. llletve egy plusz lehetőséget biztosít a használaton kívüli fennmaradó időben a várható bérbeadásokból származóan az eddigieknél több bevétel realizálására. Ez számunkra nagy előrelépés, cégünk stabilitását is erősíti. A közeljövőben és már az elkövetkezendő munkák során nagy hasznát vesszük az emelőgépnek. 
A Haulotte Compact 8 elektromos önjáró ollós emelő kiszállítási dátuma 2019. 07. 04.  A kiszállítás után megtörtént az átvétel, a próba üzem, az üzembe helyezés. A beszerzés után székhelyünkön és telephelyünkön valamint az elektromos ollós emelő szállíthatósága miatt megbízóink fejlesztési helyszínein is használhatjuk a korszerű elektromos ollós emelőnket.

http://szakielektro.hu/

info@szakielektro.hu

Vissza