20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Leader 2014-2020

Inzulinrezisztencia kezelése könnyedén

Gyógynövényekkel, táplálkozással, életvitellel.

Jó helyen leszel ezen az előadáson, ha nem csak hiszel a természetes módszerekben, hanem tudod, hogy számít mit eszel, hogy eszed, és tudod, hogy a gyógynövényekben hatóanyag van.

Hacsavecz Beatrix, Mérnök- természetgyógyász, aki az inzulinrezisztensek természetes gyógyítását missziójának tekinti. Nem csak a testtel-, de a lélekkel is foglalkozik.

A nők életében az inzulinrezisztencia testi- és lelki tüneteket okozó állapot. Van, akinél az elmaradó várandósság okozója, van, akinek a leadhatatlannak tűnő kilók okoznak gondot, változó korban pedig az inzulinérzékenység csökken, így az amúgy sem kellemes tüneteket súlyosbítja.

Miért fontos az inzulinrezisztenciával foglalkozni?
Mert az inzulin egyik szerepe, hogy a táplálékunkból az energiát a sejtekhez eljuttassa. Ha valaki rezisztens az inzulinra, az fáradékony lesz, koncentrációs zavarai lesznek, termékenységi problémákkal küzd, étkezések után álmossághoz tapasztal és gyakran érzi magát feszültnek, idegesnek, talán ok nélkül. Az inzulin egy raktározó hormon is, ami, ha túlsúlyba kerül a szervezetünkben, hízásnak indulunk. Egyik hónapról a másikra akár több kg túlsúlyt is tudunk magunkra venni, anélkül, hogy az étkezési szokásaink megváltoztak volna.

Kiket várunk? - ha az édesség utáni sóvárgásod gyakori - ha leadhatatlannak tűnő kilóid vannak, vagy hirtelen híztál - ha étkezések után gyakran vagy fáradt, gyenge, nehezen koncentrálsz, mintha köd szállna az elmédre - ha rosszul alszol, fáradtan ébredsz, éjjel megébredsz - ha inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálad - ha gyanakszol, hogy IR-es lehetsz - ha változó korban vagy, - ha babát szeretnél és nem jött össze egy ideje.

A program díja: 1.500 forint/fő
Előzetes regisztrációhoz kötött!
Jelentkezni, a velenceitoleader@gmail.com e-mail címen tudnak, 2024.05.28-ig!

Linkedin: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7196862325260201984

Facebook: https://www.facebook.com/events/949122370290750/


 

Vissza