20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Leader 2014-2020

TEADÉLUTÁN-NŐI BESZÉLGETÉSEK

TEADÉLUTÁN-NŐI BESZÉLGETÉSEK
a Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület szervezésében.

Beszélgettünk a női szerepkörökről, ezek megéléséről, a változásokról, a térség adta lehetőségekről, programötletekről és a hiányosságokról, ezek esetleges megoldásáról. Nagyszerű csapat jött össze, sok közös téma közül válogathattunk, szuper kapcsolatok köttettek, mind munka, mind személyes kapcsolatok terén.

- dr. Baráth Gabriella, vezető projektkoordinátor. Nemzetközi pályázati lehetőségeket mutatott be fiatal vállalkozások számára. Kiváló lehetőség azoknak, kik ötleteiket, elképzeléseiket a gyakorlatban is megnéznék, tanulnának, esetleg pár hónap tapasztalatot gyűjtenének egy külföldi országban.

- Orova Zita, program- és rendezvényszervező. Zita jelenleg is nagyon aktív szerepet vállal a Velencei-tó területén, mind a rendezvényszervezés területén, mind a vízügyi problémák megoldása céljából. A beszélgetés alatt bemutatta i love velenceito brandjét, mely átfogó programlehetőségeket kínál cégeknek a térségben.

- Prohászka Ágnes, life coach, jógaoktató és gyermekprogram szervező. Ági elmesélte nekünk, hogy mi vezette rá 10 év után a bank szakmából egy teljesen más út felé való váltásra, hogyan élte meg, milyen azóta az élete. Bemutatta jelenlegi vállalkozásait, ezek közül is a Szitakötő Mini-t, mely gyerekeknek szóló programok szervezésével foglalkozik.

Köszönjük a regisztrálóknak az aktív közreműködést, a kötetlen beszélgetésbe való becsatlakozást. Egy igazán kellemes délutánt tudhatunk magunk mögött.
A program helyszínét egyesületünk tagja, a Félúton Pékség biztosította, köszönjük szépen a lehetőséget és a finom pogácsákat.


 

Vissza