20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Leader 2014-2020

Számítunk Önökre is!

Tudták, hogy a Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület az ország legkisebb HACS csapata, de így is egyike a legeredményesebb LEADER Akciócsoportoknak?

2022 év végén elkezdtük a következő ciklus 2023-2027, Helyi Fejlesztési Stratégia (HFS) kidolgozását megelőző tájékozódást, közös ötletelést.
Sok résztevővel, több szegmens képviselőivel találkoztunk már és a helyi igények megismerésével körvonalazódott ki, hogy az, hogy az összefogás, az egymásra épülés lehet a térség fejlődését és életben maradását szegélyező közös út. 
A folyamatos változás (Covid, vízhiány), az egyre nehezedő gazdasági tényezők hatására a helyi szereplők nem a turistákra építenének elsődlegesen, hanem az itt élők igényeit szolgálnák ki.
A térség számos nagyléptékű fejlesztésre építhet a nemrég átadott BUBA kerékpárúttól, a kulturális és gasztronómiai helyszínek bővülésével, a történelmi látnivalók megújulásával szerencsés helyzetben érezhetjük magunkat. Kicsit kitekintve a LEADER terület határain túlra a Váli-völgyön is áthaladó kerékpárút közös együttműködést is eredményezhet. 

Az év első felében személyes egyeztetésekre, fórumokra, az ötleteik megosztására és közös gondolkodásra invitáljuk Önöket! Amennyiben személyesen nem tudnának részt venni fórumainkon, úgy megoszthatják gondolataikat velünk a Projektötlet adatlap című dokumentumon keresztül is, melyet folyamatosan várunk az info@velenceitoleader.t-online.hu e-mail címre!

Figyeljék facebook oldalunkat https://www.facebook.com/velenceitoleader és https://hellovelence.hu/ honlapunkat, ahol első kézből értesülhetnek híreinkről, információinkról!

Amennyiben szívesen részt vennének a tervezésben, számítunk Önökre is! 

Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület 
 

Vissza