20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Leader 2014-2020

LEADER - Támogatási kérelem benyújtásának alapvető feltétele

Tisztelt Érdeklődők!

A kérelembeadás alapvető feltétele, hogy a pályázó a Magyar Államkincstár rendszerében regisztrációs számmal rendelkezzen. A regisztráció az alábbi linken található nyomtatványok kitöltésével végezhető el:

https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/kozlemenyek/-/kozlemeny/52-2020-vi-22-szamu-kincstar-kozlemeny

A Leader helyi felhívások keretében támogatási kérelmet kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani, ügyfélkapun keresztül.

Az elektronikus benyújtásból fakadóan kérelmet csak azok azon támogatást igénylők tudnak benyújtani:

– akiket a Magyar Államkincstárnál (továbbiakban: Kincstár) vezetett Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerben már nyilvántartásba vettek (ügyfél azonosítóval rendelkeznek).

– akik rendelkeznek Ügyfélkapus hozzáféréssel (az ügyfélkapuról további információt https://ugyfelkapu.magyarorszag.hu/ weboldalon talál).

Az ügyfélkapuban megadott alapadatainak (születési név, hely, idő és anyja neve) meg kell egyeznie a Kincstárhoz benyújtott, nyilvántartásba vételi kérelemben megadott adatokkal, ugyanis az első belépéskor meg kell adni az ügyfél-azonosítót.

Amennyiben az ügyfél támogatási kérelmét nem saját maga, hanem képviselő útján kívánja benyújtani, úgy a kérelem meghatalmazott vagy elsődleges képviselő általi elektronikus úton való benyújtásának feltétele a meghatározott képviseleti forma előzetes bejelentése és annak a Kincstár általi nyilvántartásba vétele!

Vissza