20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Leader 2014-2020

PIPERE PANNI

Pipere Panni kézműves kozmetikumai

Kizárólag a természetben megtalálható alapanyagokból, gondos odafigyeléssel alkotott natúr kézműves szappanok és kozmetikumok Pipere Panni műhelyéből.

Termékeim semmilyen mesterséges anyagot nem tartlamaznak. Sem tartósítószert, sem emulgeálószert, sem SlS-t semmilyen káros anyagot. 

Nagy örömömre szolgál, hogy oldalamon köszönthetlek és megismertethetlek a portékáimmal!

   Feltett szándékom, hogy mindazon megszerzett tudást, pozitív tapasztalatot, amire az elmúlt években szert tettem és felhasználtam a saját családom valamint közvetlen környezetem számára készített szappanok és krémek készítésénél, számodra is elérhetővé tegyem. Az Ikrek jegyre jellemző kettősség mindennapi tevékenységemben is tetten érhető, úgy mint a közgazdász énemből adódód racionalitás, valamint az öko és ezotéria iránti vonzalmam. Ezek ötvözetéből születnek a kizárólag minőségi alapanyagokból kézzel készített portékáim.   

FELELŐSSÉGGEL A CSALÁDUNK és a KÖRNYEZETÜNK EGÉSZSÉGÉÉRT !

A prémium minőségű termék kategória megalkotásakor igazán fontos volt számomra, hogy a családunk mindennapjaiban kiemelt helyen szereplő öko szemlélet megjelenjen. Hiszem, hogy egyre több családanyának, apukának és nagyszülőnek lesz fontos a család egészségének megőrzése mellett a közvetlen és távoli környezetünk megóvása is.  

„A természet maga a megtestesült harmónia, a természet egy ritmikus szimfónia.”

                                                                                                                                            Osho

Én ezzel a harmóniával szeretnélek megismertetni az általam készített - kizárólag természetes összetevőkből álló - szappanokon és egyéb portékákon keresztül.

                                                                                                                               Pipere Panni   

Vissza