20°C
12,1°C
- km / - / szél, -
Leader 2014-2020

LEADER NYERTESEKNEK

GRATULÁLUNK A LEADER NYERTESEKNEK!

Közös érdekünk, hogy a támogatott projektek meg is valósuljanak, ehhez Munkaszervezetünk mindenben segítséget nyújt a projektgazdáknak és szeretnénk, hogy a projektmegvalósítás során is aktívan együtt tudjunk működni!

Minden információt megtalálnak ITT a kifizetési kérelem összeállításával és benyújtásával, az esetlegesen felmerülő változás bejelentéssel, a kötelező nyilvánossággal és a kötelező szakmai beszámolóval kapcsolatban, az utóbbit Egyesületünk részére is szükséges megküldeni az info@velenceitoleader.t-online.hu e-mail címre.

A Támogatói Okirat a közlés napjával lép hatályba.
Amennyiben a támogatási kérelemben rögzített első mérföldkő időpontja az Okirat közléséig eltelt, így a támogatási kérelemben ütemezett mérföldkövek időbeli teljesítése várhatóan nem lehetséges, a támogatási kérelemben megjelölt, a Támogatói Okirat 4. számú mellékletében megjelenített
ütemezés az egyes mérföldkövek tekintetében a megjelölt időpontokhoz képest automatikusan 6 hónappal meghosszabbodik az Okirat hatálybalépésének napját követő naptól számítva, kivéve, ha kifogás kerül benyújtásra.
Abban az esetben, ha a Kedvezményezett számára ez a módosított ütemezés nem felel meg, akkor a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 86. § (1) bekezdése szerinti bejelentéssel eltérő ütemezést kérhet.

Gratulálunk és sok sikert kívánunk a megvalósítással kapcsolatban!

Velencei-tó Térségfejlesztő Közhasznú Egyesület

Vissza